Fysioterapeuter

Få et overblik over vores forskellige typer af holdtræning her på siden.Kenneth Lindegaard

Fysioterapeut og klinikejer


Med erfaring fra klinikarbejde siden 2011, har jeg set mange forskellige problemstillinger.

På klinikken har jeg arbejdet med de fleste typer patienter, både akutte og kroniske. Jeg sætter stor værdi i at lytte til patientens historie og bekymringer, da det er fundamentet for en god undersøgelse og samarbejde.


Gennem mine 20 år som træner i håndbold har kunnet kombinere min interesse for sport, idræt og bevægelse med mit job. Ved siden af klienter som kommer på klinikken er jeg tilknyttet Svendborg Sportsklasser og Sportsakademi, hvor redskaber som idrætsfysioterapi, dynamisk stabilitet og traditionel styrketræning benyttes.


Jeg er uddannet GLAD terapeut med god erfaring med Artrose (slidgigt) på både individuel og holdplan. Ønsker du hjælp til dine knæ og/eller hofter, så finder vi en løsning!


Jeg tilbyder holdtræning i fitnesscenter (SOLO). Vores stolte Solohold er primært en kombination af kroniske diagnoser som Sclerose og Parkinson, her kan alle deltage uanset funktionsniveau. Målet er at løfte det fysiske niveau og styrke troen på egne evner, og at diagnoserne ikke er styrende for ens liv.

Se mere under holdtræning.


Det seneste kapitel i min rejse er uddannelse i Smerteteoriens verden. Fordybelse i, hvordan smerter ikke altid behøver at være forbundet med vævsskade. Forståelsen i, hvordan psyke og tidligere erfaringer kan bidrage til vores smerteoplevelse og derved fastholde os i et smertemønster.

Maria Schacht

Fysioterapeut og yogainstruktør


- Uddannet ved UCL Odense Fysioterapeutuddannelsen 2018

- 200 timer certificeret Hatha Yoga instruktør

- Grundkursus i Motivational Interviewing

- Kursus indenfor moderne smertevidenskab


Jeg forsøger altid at finde den bedste løsning for behandling eller træning i samarbejde med patienten. Jeg mener at man kender sin krop og begrænsinger bedst selv og derfor er det min fornemste opgave at understøtte dette bedst muligt i behandlingen. Løsningen skal give mening for den enkelte.

Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret princip og anerkender at smerter og begrænsninger sjældent er relateret til en enkelt problemstilling, men er multifaktorel. Jeg arbejder helst ud fra en aktuel tilgang til problemerne, hvor patientens egne muligheder for helbredelse er i fokus - og en manuel behandling i støtte til dette anvendes også.


Jeg har været tilknyttet Kystens Fysioterapi siden januar 2019. Sideløbende arbejder som fysioterapeut på Fysioterapien i Gudme, hvor jeg har været siden 2018, der har jeg også Fysioyoga hold.
Janne Brix

Fysioterapeut og Lymfødemterapeut  • Stor erfaring med behandling i patientens eget hjem
  • Uddannelse i MET-teknikker, (Muscle Energy Technique)
  • Uddannet i Moderne Smertevidenskab
  • Uddannelse inden for Z-health
  • Kurser i Kinesiotape
  • Har arbejdet på klinik i Glostrup i 10 år.
  • Tilknyttet FYSIOTERAPIEN Gudme fra 2017
  • Uddannet fra CVØ Øresund, Fysioterapeutuddannelsen 2007.

Hege Torgersen

Fysioterapeut, yogalærer og klinikejerUddannet fra Fysio- og Ergoterapeutskolen i Odense 1996, jeg arbejdet med arbejdsmiljø- og forebyggelse i 5 år inden jeg overtog klinikken i 2001.


Jeg har haft mange forskellige patienter i min praksis. Dette har været en givende og lærerig proces både på det personlige plan og for min forståelse for udvikling og behandling af gener og sygdomme. Mange års erfaring har lært mig hvor vigtigt det er at være nærværende i behandling af mennesker. At finde lige præcis den måde, de ord eller den øvelse der kan anspore patienten til at komme på bedringens vej.


Fra 2008 begyndte jeg at integrere yoga som en fast del af min værkstøjskasse, et værdifuldt redskab og en ny forståelse af hvordan krop og sind påvirkes af belastninger. Jeg er uddannet Iyengar yogalærer. Siden 2008 har jeg i samarbejde med patienter udviklet og forfinet en metode hvor jeg kombinerer fysioterapi med yoga, Fysioyoga. Jeg arbejder primært med Fysioyoga på hold og som individuel terapi.

RING TIL HEGE PÅ 22880465